maanantai 31. heinäkuuta 2017

Blogihaaste: Tanssibiisit vastaavat

Hyvää maanantai-iltaa kaikille rakkaille lukijoilleni! Näin aluksi haluan ilmoittaa: Arvonnan uudet voittajat, teillä on torstaihin (23:59) asti aikaa ilmoittautua minulle, perjantaina arvon uudet voittajat. On se nyt kumma kun ei ilmaiset tanssiliput kelpaa! ;)

Sitten päivän aiheeseen. Olen monessa blogissa nähnyt hauskoja "Kirjahylly vastaa" -postauksia, joissa bloggaajat vastaavat kysymyksiin kirjahyllystään löytyvien kirjojen nimillä. Päätin muuttaa haasteen itselleni ja blogilleni sopivampaan muotoon, ja vastaankin kysymyksiin tanssikappaleiden nimillä. Ideana siis vastata vain kappaleen nimellä, kappaleen sanojen ei tarvitse kertoa vastauksesta sen enempää.


1. Oletko mies vai nainen? Vaarallinen nainen (Taikakuu)
2. Kuvaile itseäsi? Kaikkeuden kaunein :D (Sinitaivas)
3. Mitä elämä sinulle merkitsee? Totta ja kaunista (Sinitaivas)
4. Kuinka voit? Hyvä olla näin (Neljänsuora)
5. Kuvaile asuinpaikkaasi? Hiljaiset sillat (Finlanders)
6. Mihin haluaisit matkustaa? Espanjaan (Sinitaivas)
7. Kuvaile parasta ystävääsi? Karoliina (Neljänsuora)
8. Mikä on lempivärisi? Keltainen (Aikakone)
9. Millainen sää on nyt? Kesäunelma (Jani & Jetsetters)
10. Mikä on mielestäsi paras vuorokaudenaika? Kesäyön taikaa (Sinitaivas)
11. Jos elämästäsi tehtäisiin tv-sarja, mikä sen nimi olisi? Miljoonan markan pakarat (Sinitaivas)
12. Millainen on parisuhteesi? Rakkaudelta näyttää, hitto vie (Finlanders)
13. Mitä pelkäät? Kipu (Finlanders)
14. Päivän mietelause? Rakkaus on kummallinen drinkki (Johanna Pakonen)
15. Minkä neuvon haluaisit antaa? Ei tule toista eilistä (Sinitaivas)
16. Miten haluaisit kuolla? Oikeesti (Finlanders)

Täytyy myöntää, että joihinkin oli todella vaikea keksiä vastauksia, kun taas toisiin sopiva biisi tuli heti mieleen! Muutamaan taas olisi sopinut monia eri vaihtoehtoja, joista piti sitten valita. 


Eihän tämä olisi haaste eikä mikään, ellen laittaisi sitä myös eteenpäin! Tanssibiisejä listaamaan haastan mainiot tanssibloggaajakollegani Katerinan (Soratien laitaa) ja Saanan (Everything is hard before it's easy). Tietysti olisi hauska kuulla myös teidän lukijoiden vastauksia - jos sinulla sattuu olemaan joutilasta aikaa etkä keksi muuta tekemistä, niin vastaappa ihmeessä haastekysymyksiin ja jaa omat vastauksesi kommentissa! :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos olisi valtuuksia, niin sanoisin, että jos nyt ei kukaan ilmoittaudu, niin joko annat liput valitsemallasi taholle tai käytä ne itse. Liian työlääksi menee muutoin sinun kannalta.

Tuo kappalelistaus toi mieleeni, kuinka ristiriitainen on oma suhde tanssimiseen. En käytännössä kuuntele musiikkia ollenkaan, siis muualla kuin lavalla. Lavatanssimusiikkia ei tulisi mieleenkään kuunnella. En tunne nimeltä oikeesti yhtään lavakappaletta (no tuota lukuunottamatta).

Heta Ilona kirjoitti...

Niin, helpommalla varmaan selviäisin jos luovuttaisin suosiolla, mutta haluan ehdottomasti saattaa loppuun arvonnan, josta olin kovin innoissani! Toivottavasti ennen pitkää joku voittajista ilmoittautuu, sillä muuten liput jäävät käyttämättä. Itse en ikinä käyttäisi lippuja jotka ovat arvontaan tarkoitettu :) Mutta olen oppinut läksyni - ensi kerralla arvontaan osallistutaan sähköpostiosoitteella, niin voin itse olla se taho joka ottaa yhteyttä :D

Olen kuullut tosi monen sanovan tuota, että he eivät pahemmin kuuntele tanssimusiikkia muutoin kuin tanssiessaan. Minun on vaikea ymmärtää sitä, koska itse kuuntelen tanssimusiikkia tosi paljon! Ehkä nykyään vähemmän kuin ennen, ja olen muuttunut musiikin suhteen vähän valikoivemmaksi (kaikkein tyhjänpäiväisimmät iskelmärenkutukset eivät enää uppoa, vaan biisissä pitää olla jotain sisältöäkin). Mutta silti, kyllä se tanssimusa kuuluu erottamattomasti tanssimatkoihin ja muutenkin fiilistelyhetkiin :) Minulla siis. Mutta kukin tavallaan - sinun tapasi varmasti myös hyvä, eipähän kyllästy tanssibiiseihin kun niitä ei kuluta loppuun tanssilattian ulkopuolella!