perjantai 16. joulukuuta 2016

Kohti tanssivuotta 2017

Tämä vuosi alkaa olla aika lailla ohi tanssitreenien osalta. Joululomalla (joka alkoi eilen Eurooppaoikeuden tentin jälkeen, jipii!) pääsen varmaankin muutamiin tansseihin, mutta niistä huolimatta katse alkaa jo kääntyä ensi vuoteen ja ensi vuoden tanssisuunnitelmiin.

Olen ollut todella tyytyväinen Sekahaun järjestämiin tanssitreeneihin. Keväällä aion jatkaa heidän tunneillaan - myös alle 15-vuotiaiden ilmaiset alkeistunnit jatkuvat, niihin ajattelin mennä harjoittelemaan viemistä aina kun vain ehdin. Erityisesti kädenalitansseja olisi todella hauska oppia viemään kunnolla! Harvemmin sitä tulee mitään tangoa tai valssia tanssittua tyttökavereiden kanssa, mutta esimerkiksi buggia, salsaa ja fuskua olisi mahtavaa osata viedä (siis muutenkin kuin yhden ainoan kuvion)!

Sekahaun tanssitreenien lisäksi huomasin, että myös Tanssikurssit järjestävät Turussa tanssitunteja viikottain (siis sama, joka järjestää tanssileirejä ja pyörittää Tanssipuotia). Olen erityisen innoissani siitä, että varsinkin haastavilla tunneilla on keväällä tosi kivoja lajeja, ja mahdollisuuksia on myös osallistua päiviin, joilla on neljä tuntia tanssittavana! Näille tunneille tulen varmasti osallistumaan, varsinkin kun tunnit järjestetään pyöräilymatkan päässä. Viime viikonloppuna sain vihdoin paikattua pyöräni ja vaihdettua siihen talvirenkaat, joten nyt kelpaa taas viipottaa treeneissä vähän pidemmänkin matkan päässä! :)

...Saa nähdä, miten kauan nämä suunnitelmat pitävät. Olen merkannut kalenteriini kevätkaudelle kaikki treenit, joihin haluaisin ehtiä. Joillakin viikoilla saattaa olla kolmena iltana yhteensä kahdeksan tuntia tanssia, joten voi olla, että kun kaiken tanssin keskellä pitäisi vielä opiskellakin, niin todellinen treenimäärä jää aika lailla pienemmäksi. Mutta aina voi suunnitella!

Iltatansseissa täytyy tietysti myös ehtiä käydä. Ainakin Teeriharjun tarjonta vaikuttaa melko lupaavalta tulevana keväänä! Auran ohjelmistoa ei ole keväälle vielä päivitetty, mutta se on niin lähellä, että pakkohan sinne on lähteä ainakin muutaman kerran. Muille talvilavoille minulla ei ole oikeastaan sen suurempaa hinkua - Satulinnan kierrän kaukaa ja V2:lle pääsee tanssimaan TanssiStartissa. Ehkä jos Tanhuhovissa tai Ruusulinnassa on hyviä esiintyjiä, saatan käydä niissäkin kevään aikana.

Tanssileirejä en ole vielä kovin paljon suunnitellut; TanssiStartti nyt tietysti on varma ja majoitus Hiitteenharjulta jo varattu. Valakselle on myös päästävä ainakin muutamaksi päiväksi! Myös Pääsiäisleiri houkuttelisi, mutta pitää katsoa, miten paljon kiirettä pitää keväällä opiskelujen kanssa. Toki myös Tangomarkkinat-tanssileiri voisi olla mielenkiintoinen uusi kokemus!

Kaiken kaikkiaan näyttää siltä, että ensi vuosi tulee olemaan tanssin osalta aika huikea! <3


Ei kommentteja: