perjantai 10. lokakuuta 2014

Jätesäkkipäivä

Tansseihinlähtöpäiviä on kahdenlaisia. 

Toiset päivät ovat sellaisia, että tanssivaatteet on päätetty jo valmiiksi ja tarvitsee vain vetäistä ne päälle, katsoa peiliin ja todeta "hyvältä näyttää". Vaihtoehtoisia asuja voi kokeilla ihan huvin vuoksi, mutta sitten kuitenkin päätyy alkuperäiseen suunnitelmaan, koska se näyttää parhaimmalta yllä. Sitten vain hyvällä fiiliksellä ovesta ulos ja tansseihin.

Toiset päivät ovat niitä, kun vaatekriisi kestää monta tuntia ja tuntuu, ettei ole mitään mikä näyttäisi hyvältä. Tuntuu, että on aivan sama onko päällä jätesäkki vai nätti mekko, näyttää joka tapauksessa hirveältä. Sitä jopa miettii, kannattaako lähteä ollenkaan. Loppujen lopuksi, kun koko vaatekaapin sisältö on huoneen lattialla yhdessä mytyssä, sitä päätyy johonkin tuttuun ja turvalliseen vaihtoehtoon tai vierailee siskojen vaatekaapilla. Sekään ei tosin aina auta, koska jätesäkkipäivinä myös hiukset kiukuttelevat ja omaa naamaakaan ei jaksaisi katsella ollenkaan. 

Tänään on jätesäkkipäivä. Onneksi huono fiilis loppuu yleensä viimeistään autossa matkalla lavalle, ja tanssimaan päästessä ei enää edes muista, mitä sitä laittoikaan päälle :D Siispä iltaa odotellessa - suuntanahan minulla on Esakallio, ehkä näemme siellä! :)

Ei kommentteja: