keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Valasrannan tanssileiri - päivä 5

Onneksi leiritiistaista on paljon kirjoitettavaa, sillä kuvasaldo on suoraan sanottuna melko säälittävä... :D


Ensimmäinen tanssitunti oli Sami ja Jutta Heleniuksen hitaan valssin tekniikka. Oli muuten aivan mahtava tunti! (Minua alkaa pikku hiljaa itseänikin kyllästyttää tämä adjektiivien kirjo... miksi kaikki on minusta aina ihanaa, mahtavaa, upeaa tai huippua? Huomiseksi lupaan keksiä uusia! :D) Sain paljon uusia ajatuksia mm. vartalon kiertoliikkeestä.

Tekniikkaa päästiin heti soveltamaan käytäntöön, kun oli vuorossa hitaan valssin kuviotunti. Kuvioita tuli aika paljon verrattuna esimerkiksi rumba- ja cha cha -tunteihin, mutta opetus oli niin selkeää ja kuviot pilkottiin niin selkeästi osiin että ainakin minä pysyin tosi hyvin mukana :) Minusta oli hyvä idea jakaa miehet ja naiset omille puolilleen treenaamaan itsekseen kuviota ennen kuin harjoiteltiin parin kanssa.

Crossbody salsaa piti mennä kokeilemaan ihan vain nimen takia - se kuulosti joltain tosi uudelta ja eksoottiselta. Heti tunnin alussa sain tietää että crossbody salsa eroaa kuubalaisesta siten, että kun kuubalainen pyörii ympäri, crossbody pysyy linjassa. Kaksi tuntia salsaa meni tosi nopeasti, ja oli tosi hauskaa! Oli mukavaa vaihtelua, kun opetus oli välillä englanniksi - Omar puhui pelkästään englantia, joskin Johanna välillä tulkkasi.

Tavallisten tuntien perään oli vielä ylimääräinen ladies styling salsa -tunti, jonka meille piti Johanna. Se oli ihan hirveän hauskaa! Opettelimme lyhyehkön koreografian missä oli perusaskelta ja hauskoja käsijuttuja, ja sitten sitä mentiin musiikkiin. Oli ihanaa kun sai tehdä ihan täysillä ja fiilistellä musiikkiin :) Ehdottomasti yksi leirin parhaista tunneista!


Näiden tuntien jälkeen alkoi jo hiukan tuntua jaloissa, ja golfpallohetki oli kyllä erittäin tarpeellinen ennen iltatansseja :) Niihin oli tietysti pakko mennä, koska olihan paikalla sentään Ratto-band!


Ratto-band on eräänlainen yllättäjä: sitä aina unohtaa millaista musiikkia he soittavat ja miten hyviä he ovat, ja sitten yllättyy positiivisesti aina kun heidät näkee :) Tiistain keikkakin oli ihan huippu! Vielä tulivat encoretkin soittamaan - vaikkakin pyyhkeet päällä :D DJ:t soittivat taas musiikkia tauoilla, ja hyvää musiikkia soittivatkin. Miljoonan markan pakarat saatiin kuulla melkein joka päivä, plussaa siitä :) En tanssinut tiistaina ihan niin paljoa kuin yleensä, mutta se ei haitannut menoa ollenkaan - tutustuin leirillä ihan huippuihmisiin! Toivottavasti heihin tulee törmäiltyä vielä lavoilla muutenkin ^^



Iltaisin tanssien jälkeen sai aina käyttää kaiken tahdonvoimansa, että jaksoi raahautua iltapalan jälkeen suihkuun. Hassua, että vaikka menin leirillä melkein joka päivä nukkumaan joskus kolmen aikoihin, en ollut leirillä ollenkaan väsynyt - taisi olla vain niin hauskaa etten huomannut sitä :D

Seuraava biisi ei liity leiriin sitten mitenkään, mutta minun on linkattava se tänne koska löysin sen äsken - tämä soi tänä kesänä Särkällä (tämä ilta!) ja rakastuin siihen heti :) <3

Ei kommentteja: