tiistai 29. heinäkuuta 2014

Valasrannan tanssileiri - päivä 4

 
 
Onnistuneiden Yölintutanssien jälkeen oli hyvä herätä uuteen, aurinkoiseen aamuun. Päätin pitää vähän rennomman aamun ja pyöräillä Valasrantaan kursseilemaan päiväksi. Olin jo perjantai-iltana katsellut, että Valasrantaan kulkeva pyöräreitti on aivan uskomattoman romanttinen, isoksi osaksi sellaista söpöä hiekkatietä :)


Koska aamulla oli vähän ylimääräistä aikaa, kävin katsomassa Yläneen ihanaa kirkkoa. Istuskelin ensin hetken aikaa nurmikolla nauttien Kingis-jäätelöstä, ja sitten tallustelin hautausmaalla hetken. Mukava työntekijä päästi minut jopa sisälle kirkkoon katselemaan. Oli muuten todella ihana paikka! Minä pidän paljon puukirkoista :) Ne ovat niin romanttisia!

Kirkkoreissun jälkeen lähdin pyöräilemään Valasrantaa kohti. Oli niin ihana sää pyöräillä!


Saavuin Valasrannalle vähän ennen kurssien alkua, joten ehdin loikoilla laiturilla nauttien auringonpaisteesta :)

Pikkukaveri nautti auringosta myös :) En ole vielä edes keksinyt sille nimeä!
Rumban jatkotunti oli aivan täynnä. Naisia oli niin paljon enemmän, että joka välissä oli vaihtotyttö ja välillä jopa kaksi. Tunti oli kyllä tosi hyvä, mutta silti päätin, että jatkan kursseilua koululla. Ajoin siis takaisin koululle syömään lounasta ja sen jälkeen kursseille.


Edistyneiden foksitunti oli ihan huippu! Oli hauskaa kun tälläkin tunnilla mentiin syvemmälle askeleen tekniikkaan ja siihen saattoi kiinnittää huomiota :) Kuviomateriaali keskittyi lähinnä hitaaseen foksiin. Foksin jälkeen oli vielä bugg-tunti, joka oli ehdottomasti parasta lattarikurssien jälkeen! Kurssilla oli tasaparit, joten koko ajan pääsi tanssimaan. Uudet kuviot olivat ihan huippuja ja erityisesti rakastin naisille suunnattua fiilistely-opastusta :D Hyvä Antti ja Hanna! :)


Illalla vuorossa olivat tutustumistanssit. Jo sana "tutustumistanssit" karmi vähän selkäpiitä :D Ja niinhän siinä sitten kävi, että tansseissa laitettiin naiset tarkasti riveihin ja miehet hakivat näitä rivejä vuorotellen, jotta kaikki naiset pääsisivät tanssimaan. Ihan kaunis ajatus, mutta minulta tämä järjestely ainakin pilasi koko tanssifiiliksen. Mielestäni tanssien idea on siinä, että mies saa miestenhaulla hakea ketä haluaa. Se on hyväksyttävä, että aina ei pääse tanssimaan. Toisaalta vika oli ehkä eniten omassa asenteessani :D Siitä huolimatta etten paljoa tanssinut, minulla oli hirveän hauskaa! Siitä kiitokset loistavalle seuralle :) (asianosainen kun tätä varmaan lukee... :D)


Musiikit olivat ihan mahtavat, tanssileirin DJ:t olivat taas vauhdissa. Tosin mielestäni kappaleet olisi voinut soittaa loppuun saakka... Vähän kirpaisi, kun tiesi että tämän kappaleen lopussa olisi hyvä musiikintulkintapätkä ja sitten se vaimennettiin ennen loppua. Illan paras hetki oli, kun DJ:t soittivat Sinitaivaan Kesäyön taikaa. Se on vain niin käsittämättömän ihana kappale! Pääsin vielä tanssimaankin sen - ilta oli heti pelastettu :) (en voi kyseistä biisiä tähän linkata, mutta kuunnelkaa spotifysta tai ostakaa levy tai ihan mitä vain - kuunnelkaa tuo biisi! ^^)

Illan mittaan saatiin nauttia myös pikku esityksistä. Oma suosikkini oli Katin ja Jonesin "Takaperin, nurinniskoin" -tanssi. Merja Larivaaran biisi (tämäkin löytyy sptofysta) oli aivan ihana, ja minusta oli ihanaa katsella Katin ja Jonesin tanssia. Siinä on kyllä ultimatesuloinen pari <3


Kaiken kaikkiaan maanantai oli tosi hyvä päivä! Mutta tarvitseeko sitä edes erikseen sanoa? Sehän nyt on ihan selviö, koska kaikki päivät tuolla leirillä olivat hyviä päiviä!! :)

Ei kommentteja: