maanantai 28. heinäkuuta 2014

Valasrannan tanssileiri - päivä 3

Sunnuntaipäivä oli jälleen aurinkoinen kurssipäivä. Heräsin aamulla iloiseen puheensorinaan huoneessamme ja lähdin aamiaiselle. Alkulämmittely oli jälleen tosi mahtava, tällä kertaa Tiinan pitämänä. Siitä suunnattiin lattaritekniikkaan à la Joonas ja Tiina.

Lattaritekniikka oli jälleen ihan huippua! Joonas Piippola on ehdottomasti uusi lempiopettajani. Hän vaati paljon, mutta kuitenkin juuri sopivasti. Todella selkeä opetustyyli ja hauskat vitsit siinä välissä. Viihdyin todella hänen tunneillaan!

Nämä olivat fiilikset lattaritekniikan jälkeen!! :) 
Tekniikkaosion jälkeen seurasi cha chan kuviot. Tunti oli aika lailla haastava, mikä oli minusta aivan ihanaa. Taas tuli niin paljon lisää tanssiin! Ja cha chan musiikintulkinta oli vielä parempi tunti. Ihan huippua, miten ihmiset oikeasti pistivät itsensä täysillä likoon ja tekivät niitä musiikintulkintajuttuja :) Minusta ainakin tuntui, etten ole koskaan tanssinut cha chata niin täysillä. Oli kyllä aivan ihanaa :) Sain muuten tietää yhden cha cha -biisin nimen! Olen jo kauan miettinyt, että onpas siinä ihan loistobiisi, ja nyt myös tiedän, että biisi on tämä:



Viimeisen tunnin jätin välistä. Tarkoitus oli mennä katsastamaan Yläneen kirkkoa ja muutenkin pyörimään keskustassa, mutta sade- ja ukkoskuuro perui ne suunnitelmat. Minulla oli kuitenkin mukana uskonnon kirja (ajattelin että ehkä jossain vaiheessa tulee tauko, jolloin ehdin sitä lukea, ja sitten voin tuntea itseni hyväksi opiskelijaksi :D), ja löysin tosi mukavan paikan rappusista ja istuskelin siinä lukemassa iltaan asti.


 
Illalla oli jälleen iltatanssit. Tällä kertaa vuorossa oli ilmaiset Loimaan Laatuauton tarjoamat Yölintutanssit. En ollut koskaan nähnyt Yölintua livenä, joten odottelin innoissani, millaiset tanssit tulisivat olemaan :)
 
 
Ilta oli ihan huippu! Yölintu tosin oli pienoinen pettymys - pidän heidän musiikistaan ja olen kuunnellut heidän kappaleitaan levyltä tosi paljon, mutta livenä he olivat jotenkin laimeita. Esiintymisestä puuttui energiaa ): Silmulla on kuitenkin kerta kaikkiaan hieno ääni ja oli hauskaa, kun biisit olivat jo ennestään tuttuja.
 
 
 

Yölinnun taukoillessa musiikkia soittivat Valasrannan tanssileirin DJ:t. Tuli muuten ihan tosi hyviä biisejä! Lattareitakin tuli niiden settien aikana kiitettävästi. Ilta oli taas ihan tosi kuuma, mutta toisaalta - sehän kuuluu kesään :) Ikävää se olisi, jos olisi kylmä keskellä kesää!
 
Takaisintulomatkalla radiosta tuli kyseinen huippubiisi - kuski sai sitten kestää kun pistin äänenvoimakkuudet täysille :D
 
 
Nyt onkin aika kaivaa koulukirjat taas esille ja jatkaa yo-kirjoituksiin valmistautumista. Hassua, ajattelin että kahdeksan päivän jälkeen tuntuisi siltä että on saanut tanssia tarpeekseen, mutta päinvastoin - en ole koskaan halunnut tanssimaan näin paljon! Onneksi jo perjantaina pistetään tanssahdellen Kapakanmäellä! ;)

Ei kommentteja: