sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Valasrannan tanssileiri - päivä 2

 
 
Toinen päivä valkeni aivan yhtä aurinkoisena kuin ensimmäinenkin. Saatuani itseni ylös sängystä marssin aamiaiselle koulun ruokalaan. Lattiamajoituksessa oli aivan ihana tunnelma, ihmiset olivat kaikki huippumukavia! Olin vähän pelännyt, että joutuisin vain murjottamaan yksin jossain nurkassa, mutta en todellakaan joutunut :) Heti ensi hetkestä lähtien huonekaverit alkoivat jutella kanssani ja tunsin kuuluvani porukkaan.



Ensimmäisenä suuntasin lämmittelytunnille, jonka piti Joonas Piippola. Ihan huippua! Siitä Joonaksen parin Tiinan pitämälle lattaritekniikkatunnille. Olin miettinyt, uskallanko mennä edistyneiden tunneille, peläten etten ole vielä tarpeeksi edistynyt. Mutta onneksi menin! Lattaritekniikastakin sai ihan hirveästi irti! Oli mahtavaa kun perusaskel pilkottiin niin pieniin osiin - kaikki liikeradat tulivat selviksi ja minusta tuntui että omaan tanssiin tuli tosi paljon lisää.

Lattaritekniikan jälkeen seurasi rumban kuviotunti, jonka Joonas ja Tiina ohjasivat. Ihan mahtavaa! Alussa käytiin läpi edellistunnin tekniikkaa ja sitten tehtiin muutamia kuviojuttuja. Hassua, että vaikka tunnilla ei tehty määrällisesti paljon, niin silti tuntui että siitä sai tosi paljon irti. Olisin mielelläni jäänyt vielä musiikintulkintatunnillekin, mutta halusin mennä kokeilemaan west coast swingiä teemasaliin.


Minulla oli vähän ennakkoluuloja west coast swingiä kohtaan - ajattelin sen olevan pelkkää hölmöä tepastelua. Mutta se olikin yllättävän hauskaa! Musiikit olivat tosi kivoja ja kahden tunnin aikana ehti jo päästä vähän sisälle lajin maailmaan ja fiilikseen. Silti minusta tuntuu, että se ei välttämättä ole ihan minun lajini. Mutta kiva oli käydä kokeilemassa! :)


Maukkaan päivällisen jälkeen (Leirillä oli tosi hyvät ruuat! Ehdottomasti parhaat tähän mennessä, mitä nyt olen tämän järjestäjän leireillä ollut!) oli aika valmistautua illan tansseihin. Lähdimme porukalla kohti Valasrantaa, ja olin ihan innoissani - Antti Raiski ensimmäistä kertaa, jee! :)

Ja kyllä kannatti olla innoissaan, tanssit olivat nimittäin siihen mennessä ehdottomasti parhaat ikinä. Antti Raiski oli ihan todella hyvä, samoin kuin hänen Sesam-orkesterinsakin. Heti ensimmäisenä tuli Sinä minussa, ja täytyy sanoa että en enää tiedä kumpi on parempi - Raiskin oma versio vai Sinitaivaan :D Charles Plogman oli myös uusi tuttavuus, ja oikein hyvä hänkin. Lattareita olisin kaivannut kummaltakin bändiltä enemmän.

Ihmisiä oli tosi paljon, sekä tuttuja että tuntemattomia. Alkuillasta oli hirveän kuuma, mutta iltaa myöten tuli vähän viileämpää. Naistenhaulla iski taas ujous ja piilottelin lahjakkaasti ja keskityin hakemaan tuttuja. Joskus täytyy vähän nössöillä! :D

Ilta loppui aivan liian aikaisin. Olisin halunnut tanssia vielä monta tuntia! Toisaalta oli kuitenkin ihan mukavaa päästä nukkumaankin :)


 

Ei kommentteja: