lauantai 26. heinäkuuta 2014

Valasrannan tanssileiri - päivä 1

Takana ihan mielettömät kahdeksan päivää. En olisi ikinä uskonut, että minulla tulee olemaan niin hauska leiri kuin mitä se oli. Pitkään aikaan en ole nauranut niin paljon, tanssinut niin paljon ja ollut niin onnellinen kuin Valasrannassa. Tänään palattiin arkeen heräämällä kello 2 iltapäivällä. Ajattelin, että teen erikseen postauksen jokaisesta päivästä, koska kaikkea tapahtunutta on yksinkertaisesti mahdotonta saada mahtumaan yhteen postaukseen.

 
Matkaan lähdin tosiaan viime viikon perjantaina saatuani pakkausrumban päätökseen. Sitä jännityksen määrää, kun ajoimme Yläneen yhtenäiskoulun pihalle! Heti alussa tuli bongattua jo muutama tanssituttu, ja olo tuntui heti vähän varmemmalta.
 
Heitettyäni majoittumisvermeet koululle lähdin kohti Valasrantaa ja illan jatkotunteja. Yläne on kyllä ihan mahdottoman kaunis paikka! Ne pellot, ihanat hiekkatiet ja koko se fiilis, mikä kylän yllä leijaili - ihanaa! Ja Valasranta on minusta todella kaunis ja romanttinen paikka. Mitä muuta voisikaan odottaa tanssilavalta, joka on ihan järven rannalla keskellä idyllistä maalaisparatiisia?
 

Illan kursseina olivat fusku, tango ja cha cha. Fuskua opettivat Kati ja Kalle, ja oli kyllä aivan huipputunti! Kati on ehdottomasti yksi parhaista opettajista mitä tiedän, ja Kalle oli tosi hauska. Tykkäsin biisivalinnoista tosi paljon. Tangoa opettivat Jari ja Tiia. Paljon tuli Mäkimattilan tangoja, mikä oli minusta tosi mukavaa :) Illan viimeisenä oli saman opettajaparin cha cha -tunti. Väsymys alkoi siinä vaiheessa jo vähän painaa, mutta muuten oli ihan huippua!

 
Illalla pyöräilin takaisin koululle pilkkopimeässä. En ollut tajunnut ottaa pyörän lamppua mukaan, ja kahdentoista aikaan yöllä oli jo melkoisen pimeää ilman katulamppuja. Löysin kuitenkin koululle, kävin suihkussa ja menin nukkumaan tyytyväisenä ensimmäiseen päivääni ja innoissani odottaen seuraavaa.

 
Kyseinen tango kuultiin leirillä erittäin monta kertaa, mukaan luettuna juuri tuon ensimmäisen illan tangokurssilla. Eikö ole aivan ihana kappale? Minä rakastan tuota kertosäkeen loppua, missä lauletaan "rakkaus on tangon kotimaa". Aivan käsittämättömän upea kappale. Varmaan uusi lempparitango jopa!

Ei kommentteja: